воскресенье, 26 октября 2008 г.

Чому всі будівельники - алкаші?

Мій знайомий після закінчення ВУЗу почав працювати на будівництві прорабом (тато влаштував). Він побачив, що йому нічого робити на буд-майданчику (прораби в нас нічого не роблять, тільки наглядають), то пішов собі прогулятись. Через годину йому дзонить начальство і говорить "дивись за своїми людьми - вони всі п'яні валяються".

Ось так працюють наші будівельники. Зазвичай вони працюють до обіду, а після обіду вже п'яні. Добре що будинки не валяться. Хоть почекаємо маленького землетрусу в Туреччині і подивимось на наслідки наших будівельників....

Пияцтво українських будівельників найбільш проявляється на висотних будівництвах за кордоном, особливо в Португалії. Вони там працюють до обіду, а після обіду п'яні падають з висотних будинків. Потім їх тіла привозять в цинкових гробах родичам на Україну. При тому дуже часто... Дивно, чомусь таку статистику сильно приховують. Не розмумію чому?

3 комментария:

Stoune комментирует...

Бля Сергій, скільки ти прикладів ти знаєш що привезли, що пяний звалився? 1-2 це взагалі не статистика. А ти певен що сам звалився , а не помогли?
Таку статистику ніхто не приховує, бо її немає, як можна вести якусь статистику, якщо значна частина людей там працює нелегально.
Друге, ти сильно працював на будівництві? Не день-два, а щоб місяць він ранку до вечора. Так от якби попрацював, то б знав, що пяним ніхрена добре не зробиш і валятися можна в нас тут, а там тебе за 15 хв. попруть, причому самі ж колеги закладуть і правильно зроблять і будеш сидіти без грошей і роботи. П'ють справді багато, але здебільшого після роботи і то рідко, бо на наступний день фіг зможеш робити, зате по вихідних заливаються.

Serhiy Matviyenko комментирует...

Мій двоєрідний брат раніше на будові пробував працювати. То в обідню перерву всі будівельники пили горілку, а він ішов спати на плиту. То ті алкаші напились і краном його на плиті підняли на висоту 5 поверхового будинку, коли він спав. Добре, що він не звалився з тієї плити...

Myro комментирует...

В мене чоловік прораб, не треба так на прорабів гнати :-)
А будівельники це той народ про який треба в книжках писати, такі перла про людські долі які мені чоловік про своїх будівельників росповідає, я ще ні в одному Достоєвському не вичитала...