понедельник, 6 октября 2008 г.

Корисна інформація для тих, хто мріє про власну квартиру.

Багатьом відомо, що ціни на нерухомість в Україні завищені. Це добре знають багаті люди і вони звичайно не купують нерухомість. При цьому різні ріелторські і будівельні фірми поширюють брехливу інформацію про те, що ціни на квартири ростуть внаслідок зростання цін на будівельні матеріали та енергоносії. Звичайно в такі побрехеньки вірять тільки бідні українці, число яких є дуже велике. Але в цьому році ціни на житло зупинились і вже ціни на деякі новобудови впали до 30 відсотків.

Пропоную я зробити так, щоб ціни на житло ще впали на 80 відсотків. При цьому це реально, тому що я зробив економічно-психологічний аналіз ринку. Тому що ціни на нерухомість форумуються в свідомості українців. Так ось, що я пропоную. Потрібно напротязі кількох місяців подавати оголошення в газету безкоштовних оголошень (Ваш магазин наприклад) про продаж квартири по ціні на 40-80 відсотків нижчій за ринкову. При цьому телефон для контактів давати не свій, а брати номер телефону продавця у тій же газеті.

Я би сам цим зайнявся, але для цього треба багато часу. І звичайно, як кажуть, в один в полі не воїн. Крім того, за моїми психо-соціологічними дослідженням, необхідно такі оголошення робити в кількох містах України. Одного міста буде не достатньо. Тому прошу вашої допомоги. Давайте разом подавати оголошення про продаж чужих квартир за низькими цінами. Підключайте своїх друзів і друзів своїх друзів. Давайте своїм друзям ссилку на цей пост, а также буду вдячний якщо ви ссилку на даний матеріал дасте на форумах та свої щоденниках.

2 комментария:

Myro комментирует...

Великий МАХИНАТОР!
:-)

Влад комментирует...

Оце вже ти, мужик, загнався :-)
Ніколи б до такого не додумався!