среда, 13 августа 2008 г.

Бізнес на чуді

Хочу запропонувати наступну бізнес-ідею для людей сільської місцевості Західної України. Ідея полягає в тому, що необхідно створити штучне чудо появи Божої Матері. Для цього потрібно створити штучне джерело і сформувати з допомогою спец ефектів (голографії наприклад) образ Божої Матері. Цей образ побачать бабки і інформація швидко пошириться по всій області, а потім по всій країні. Джерело потрібно створити, тому що зазвичай Божа Мати являється в людській уяві переважно біля джерел.

Щоб створити штучне джерело, то пропоную прокласти дренажну систему, всі дренажні труби якої будуть вести в місце до джерела. Заробляти гроші можна так: створити платний вхід або продавати ту воду.

Про інші цікаві бізнес-ідеї можна почитати в щоденнику "Я підприємець".
p.s.
Прикладом є джерело з отруйною водою, яке розміщене біля Високого Замку у м.Львові. Санепідемстанція повісила табличку про те, що в джерелі отруйна вода, але люди зняли цю табличку і далі чергами стоять з тарою щоб набрати тієї поганої води.

2 комментария:

Влад комментирует...

Сергій, цей "бізнес", як ти сказав , це велике богохульство, бо обман і Бог - не сумісні поняття, Бог - це правда і добро, а це все -від диявола, не роби такого, бо можеш стягнути на себе і свою родину небесну кару за цей гріх.
У всьому треба знати міру!
_________________________________
Мій бізнес в інтернеті

Serhiy Matviyenko комментирует...

Та я не збираюсь це робити. Це ідея така з ряду жартів.